|
Post by Marc LeVine on Sept 13, 2006 15:42:41 GMT -5
BURIAL PLACES FOR MEN OF THE 14TH NEW JERSEY REGIMENT
CHARLES H. ARCHER, Co. F, Zion Methodist Cemetery, New Egypt
E. R. CHAFEY, Co. F, Zion Methodist Cemetery, New Egypt
WILLIAM H. MILLER, Co. F, Zion Methodist Cemetery, New Egypt
WILLIAM ROGERS, Co. F, Zion Methodist Cemetery, New Egypt
CHARLES S. JOBES, Co. D, Jacobstown Baptist Cemetery
HARRISON REED, Co. F, Jacobstown Baptist Cemetery
DANIEL H. HOPKINS, Co. F, Jacobstown Masonic Cemetery
JOSEPH W. FLEMING, Co. F, Whitelawn Cemetery, Point Pleasant
HENRY C. THOMAS, Co. K, Whitelawn Cemetery, Point Pleasant
WILLIAM S. CONOVER, Co. F, Whitelawn Cemetery, Point Pleasant
WILLIAM H. LECOMPTE, Co. F, Whitelawn Cemetery, Point Pleasant
JOHN STOUT, Co. F, Whitelawn Cemetery, Point Pleasant
CHARLES PULLEN, Co. D, Yellow Meeting House Cemetery
CAPT. JOHN B. ROBBINS, Yellow Meeting House Cemetery
JOHN F. BROWN, Co. E, Cassville Methodist Churchyard
JARVIS CRAMMER, Co. B, Cassville Methodist Churchyard
ELLISON JAMISON, Co. F, Cassville Methodist Churchyard
IVINS IRONS, Co. F, Old Cemetery, Toms River
PETER LAYTON, Co. A, Metedeconk Burying Ground, Laurelton
PETER C. APPLEGATE, Co. F, Cedar Grove Methodist Cemetery
JOHN W. WHITE, Co. F, Whitesville Cemetery
CHARLES MAJOR, Co. B, Whitesville Cemetery
JOHN HERBERT, Co. E, Columbus Cemetery
JOHN W. GROVER, Co. A, Bethel Cemetery (Southard Methodist)
ELLISON E. REED, Co. I, Freehold Baptist Churchyard
ASHER APPLEGATE, Co. D, Bethesda Methodist Churchyard
CAPT. CORNELIUS S. BARKALOW, Co. I, Bethesda Methodist
CHARLES A. BROWER, Co. D, Bethesda Methodist
W. H. CLAYTON, Co. D, Bethesda Methodist
WILLIAM CLAYTON, Co. D, Bethesda Methodist
ARCHIBALD T. CONK, Co. H, Bethesda Methodist
SGT. JACKSON CONK, Co. D, Bethesda Methodist
WILLIAM B. COTTRELL, Co. A, Bethesda Methodist
DAVID P. FIELDER, Co. F, Bethesda Methodist
CALEB PATTERSON, Co. D, Bethesda Methodist
WILLIAM F. REED, Co. A, Bethesda Methodist
JOHN T. REID, Co. D, Bethesda Methodist
SGT. JOSEPH STRICKLAND, Co. D, Bethesda Methodist
WILLIAM YETMEN, Co. A, Bethesda Methodist
CAPT. HENRY J. CONINE, Stone in Bethesda Methodist- body lies buried on the field where he fell at the Battle of Monocacy Bridge
DOUGHTY H. REED, Co. E, Rahway, NJ
NATHANIEL BRITTON, Co. A, Atlantic View Cemetery, Manasquan
WILLIAM T. LEFETRA, Co. A, Atlantic View Cemetery, Manasquan
WILLIAM S. MOORE, Co. D, Atlantic View Cemetery, Manasquan
RICHARD B. PETTET, Co. D, Atlantic View Cemetery, Manasquan
JOHN TRUEX, Co. D, Atlantic View Cemetery, Manasquan
WILLIAM LACOUR, Co. D, Greenlawn Cemetery, West Long Branch
JAMES F. MINTON, Co. D, Greenlawn Cemetery. West Long Branch
CHARLES H. STOKEY, Co. A, Brewer Cemetery near Farmingdale
HOLMES C. BENNETT, Co. A, Hamilton Churchyard, Shark River
HARTSHORNE FLEMING, Co. A, Hamilton Churchyard, Shark River
ESECK HOWLAND, Co. G, Hamilton Churchyard, Shark River
JOHN KNOTT, Co. F, Hamilton Churchyard, Shark River
SGT. HENRY CLAY HAVENS, Co. F, First Baptist Church of Laurelton
WILLIAM H. HALL, Co. F, Osbornville Protestant Church Cemetery
SGT. BRINDLEY BRAND, Co. A, Annapolis National Cemetery
GEORGE W. CARHART, Co. H, Cold Harbor National Cemetery
HENRY DARLEY, Co. K, Cold Harbor National Cemetery
JAMES ESTLE, Co. D, Cold Harbor National Cemetery
JAMES LITTLE, Co. H, Cold Harbor National Cemetery
STEPHEN VOORHEES, Co. K, Cold Harbor National Cemetery
JAMES WESSELS, Co. K, Cold Harbor National Cemetery
GEORGE WHITE, Co. F, Cold Harbor National Cemetery
GEORGE F. WHITE, Co. K, Cold Harbor National Cemetery
ABRAM LONGSTREET, Co. D, Robbin's Meeting House
MARK L. BOZORTH, Co. F, Manchester/Lakehurst Cemetery
EDWARD PRICKETT, Co. F. Manchester/Lakehurst Cemetery CPL.
JOHN BATES, Co. I, Andersonville Prison, grave #3,845
JAMES T. DISBROW, Co. K, Andersonville Prison, grave #335
JOHN M. HAGAMAN, Co. K, Andersonville Prison, grave #4,151 CPL.
HENRY VANKIRK, Military Asylum Cemetery, Washington, DC
JOHN V. ALLSTROM, Co. G, Glenwood Cemetery, West Long Branch
JAMES W. HILL, Co. C, Cedarwood Cemetery, Hazlet
JACOB TALLMAN, Co. A, Glendola Cemetery, Wall
ALFRED CARMAN, Co. H, on Battlefield at Locust Grove
CORNELIUS BOOREAM, Co. H, on Battlefield at Locust Grove
DAVID PROVOST, Co. H, on Battlefield of Monocacy
ELWOOD SILVERS, Co. H, on Battlefield at Locust Grove
JAMES B. SNEDEKER, Co. H, on Battlefield at Cold Harbor
JEFFERSON H. ROGERS, Co. H, on Battlefield at Wilderness
JOHN COMPTON, Hospital Burial Ground, Baltimore MD
JOHN HENRY VAN DOREN, Co. H, on Battlefield at Cold Harbor
JOSEPH JOLLY, Co. H, on Battlefield at Locust Grove
MARCUS AURELIUS STULTS, Co. H, on Battlefield at Cold Harbor
RAHSELAH M. BROWN, Co. H, on Battlefield at Cedar Creek
SYMMES HENRY STULTS, Co. H, on Battlefield in Maryland
THOMAS F. APPLEGATE, Co. H, on Battlefield at Cedar Creek
THOMAS VAN HISE, Co. H, on Battlefield at Locust Grove
WILLIAM H. SODON, Co. H, on Battlefield at Monocacy
JOSEPH MESSEROLL, Co. K, Pitman Methodist Cemetery, New Brunswick, NJ
GEORGE W. RIVELY, Co. I, Pitman Methodist Cemetery, NJ
WILLIAM BROWN, Co. A, Antietam National Cemetery, MD ISAAC CLAYTON, Co. A, Antietam National Cemetery, MD JOSEPH V.MAGEE, Co. A, Antietam National Cemetery, MD JOHN COWELL, Co. A, Antietam National Cemetery, MD ISAAC GIBSON, Co. A, Antietam National Cemetery, MD CHARLES PARKER, Co. A, Antietam National Cemetery, MD THEODORE F. REYNEAR, Co. A, Antietam National Cemetery, MD THOMAS J. LOOKER, Co. C, Antietam National Cemetery, MD GREENLEAF S. DARBY, Co. C, Antietam National Cemetery, MD WILLIAM LESHER, Co. C, Antietam National Cemetery, MD EDWARD HAVENS, Co. D, Antietam National Cemetery, MD WILLIAM A. N. SHORES, Co. D, Antietam National Cemetery, MD BENJAMIN F. MONTGOMERY, Co. E, Antietam National Cemetery, MD CORNELIUS BAYARD, Co. E, Antietam National Cemetery, MD JACOB VAN BRUNT, Co. E, Antietam National Cemetery, MD SAMUEL GROVER, Co. F, Antietam National Cemetery, MD CHARLES H. HAVILAND, Co. F, Antietam National Cemetery, MD SAMUEL B. ROSE, Co. F, Antietam National Cemetery, MD JONATHAN TICE, Co. F, Antietam National Cemetery, MD WILLIAM H. ARRANTS, Co. G, Antietam National Cemetery, MD ALONZO EMILY, Co. G, Antietam National Cemetery, MD JOSIAH HIRES, Co. G, Antietam National Cemetery, MD SAMUEL HOLLOWAY, Co. G, Antietam National Cemetery, MD BENJAMIN VAN BRUNT, Co. G, Antietam National Cemetery, MD HENRY A. ANDERSON, Co. H, Antietam National Cemetery, MD AUSTIN A. DEY, Co. H, Antietam National Cemetery, MD PATRICK KELLY, Co. H, Antietam National Cemetery, MD JOHN COMPTON, Co. I, Antietam National Cemetery, MD BENJAMIN BATES, Co. I, Antietam National Cemetery, MD SMITH BATES, Co. I, Antietam National Cemetery, MD BENJAMIN D. BLACKWELL, Co. I, Antietam National Cemetery, MD JOHN T. BEANEY, Co. K, Antietam National Cemetery, MD DANIEL CARVER, Co. K, Antietam National Cemetery, MD DARLING CONROW, Co. K, Antietam National Cemetery, MD CHARLES PATTERSON, Co. K, Antietam National Cemetery, MD LUKE STROUT, Co. K, Antietam National Cemetery, MD JOSEPH LAKE, Co. A, National Cemetery, Alexandria, VA JOHN H. COBINE, Co. B, National Cemetery, Alexandria, VA DANIEL W. DOTY, Co. B, National Cemetery, Alexandria, VA THOMAS IRVING, Co. E, National Cemetery, Alexandria, VA JOHN PICKENS, Co. E, National Cemetery, Alexandria, VA WILLIAM REYNOLDS, Co. G, National Cemetery, Alexandria, VA JOSEPH CLAYTON, Co. I, National Cemetery, Alexandria, VA OLIVER C. GIBERSON, Co. F, National Cemetery, Alexandria, VA CHARLES M. POTTER, Cold Harbor National Cemetery, VA GEORGE BRITTON, Co. F, Cold Harbor National Cemetery, VA AARON P. SCHENCK, Co. K, Cold Harbor National Cemetery, VA DAVID LECOMPTE, Co. A, Poplar Grove National Cemetery, VA JACOB R. WOLCOTT, Co. B, Poplar Grove National Cemetery, VA JOHN H. LLEWHELEN, Co. A, National Cemetery, Winchester, VA AUGUST PABST, Co. C, National Cemetery, Winchester, VA ANTHONY H. GARRETT, Co. F, National Cemetery, Winchester, VA ROBERT MAXON, Co. F, National Cemetery, Winchester, VA JOHN B. COTTRELL, Co. G, National Cemetery, Winchester, VA GEORGE HALEY, Co. G, National Cemetery, Winchester, VA THOMAS F. APPLEGATE, Co. H, National Cemetery, Winchester, VA JOHN H. OSBORN, Co. A, National Cemetery, Richmond, VA PETER SODEN, Co. A, National Cemetery, Richmond, VA WHITE VAN BUREN, Co. A, National Cemetery, Richmond, VA SAMUEL SEYMORE, Co. F, National Cemetery, Richmond, VA WILLIAM BREWER, Co. H, National Cemetery, Richmond, VA DANIEL W. CHAMBERLAIN, Co. I, National Cemetery, Richmond, VA PHILIP JONES, Co. I, National Cemetery, Richmond, VA PATRICK CURRAN, Co. K, National Cemetery, Richmond, VA LEWIS MEAD, Co. K, National Cemetery, Richmond, VA HENRY C. CONOLLY, Co. B, National Cemetery, Richmond, VA ABRAM BLACK, Co. I, on the battlefield at Spotsylvania, VA ISAAC W. MEYERS, Co. K, National Cemetery, Raleigh, NC SPAFFORD R. JACKSON, Co. G, died aboard US transport "Atlantic"-buried at sea JONATHAN ERRICKSON, Co. G, National Cemetery, Yorktown, VA SAMUEL TAYLOR, Co. A, Mount Olivet Cemetery, Frederick City, MD THOMAS J. WILSON, Co. A, National Cemetery, Danville, VA CHARLES MAJOR, Co. B, National Cemetery, Danville, VA ELIAS D. MUCHMORE, Co. C, National Cemetery, Danville, VA JESSE HAND, Co. E, National Cemetery, Danville, VA JOSEPH N. MARSH, Co. E, National Cemetery, Danville, VA JOHN S. BRITTON, Co. F, National Cemetery, Danville, VA JOHN HALL, Co. F, National Cemetery, Danville, VA JOHN POTTER, Co. F, National Cemetery, Danville, VA ISAAC ANDERSON, Co. G, National Cemetery, Danville, VA VAN WICKLE GRIGGS, Co. H, National Cemetery, Danville, VA JONATHAN WHITE, Co. K, National Cemetery, Danville, VA WILLIAM B. ROSS, Co. B, Second Presbyterian Church, Trenton, NJ GARRET K. HOLMES, Co. B, Harmony Burial Ground, Washington, DC AARON BOOZ, Co. B, Loudon Park National Cemetery, Baltimore MD HENRY A. SHERMAN, Co. F, Loudon Park National Cemetery, Baltimore MD JOHN H. LAIRD, Co. B, Mercer Cemetery, Trenton, NJ BENJAMIN S. CARTER, Co. B, Mercer Cemetery, Trenton, NJ SAMUEL EASTWOOD, Co. I, Mercer Cemetery, Trenton, NJ BETHUEL LORD, Co. B, Annapolis, MD AUGUSTUS C. LAING, Co. E, Annapolis, MD OBADIAH HERBERT, Co. F, Annapolis, MD RICHARD C. TILTON, Co. G, Annapolis, MD JOSEPH BREECE, Co. I, Annapolis, MD JOHN P. TRUEX, Co. F, Arlington National Cemetery PATRICK DIGGEN, Co. F, Arlington National Cemetery DAVID HALL, Co. F, Arlington National Cemetery DAVID McCLANE, Co. G, Arlington National Cemetery ASHER PEARCE, Co. G, Arlington National Cemetery WILLIAM CULVER, Co. K, Arlington National Cemetery WILLIAM NICHOLS, Co. K, National Cemetery, Hampton, VA JOHN MALONEY, Co. I, National Cemetery, Culpepper C. H., VA ISAAC T. BERLEW, Co. E, National Cemetery, Culpepper C. H., VA BENJAMIN SHOEMAKER, Co. E, Cypress Hill Cemetery, Long Island, NY JOHN WIPERT, Co. E, Cypress Hill Cemetery, Long Island, NY WILLIAM H. ESTELL, National Cemetery, Fredericksburg, VA
|
|